Redo för charterfest!

0-3d5c7bea528c0092909ea4090e954175.png

Redo för charterfest!


På finbesök hos familjen Walter!

49401484435f4a0559ed0d9944ec58d9.png

På finbesök hos familjen Walter!


På hejdå-besök hos ulrika!

5c92c72c739d0dd68b1d49d1f0f27b82.png

På hejdå-besök hos ulrika!


Run to the beat!

Såg precis ett mail som jag fått från choice WeCare ansvarig där det stod att det fanns några gratisplatser till loppet run to the beat i Malmö! Det verkar ju riktigt grymt. De har lagt en halvmara mitt under själva malmöfestivalen där man springer förbi scener och får kämpa till musiken! Då de enligt forskare har kommit på att man presterar mer till musik!
Men detta var den 15e augusti, alltså missar jag detta! Men det var en riktigt bra idé.. Jag får satsa på göteborgsvarvet till nästa år istället!

Kolla in http://www.runtothebeat.se/

Nu ska jag ta tag i mitt liv och diska och plocka undan lite innan det är dags för sängen!


Drinkkväll på emmas balkong!

6be8a7d6c9722ea741ab558d6b6989dd.png

Drinkkväll på emmas balkong!


CHARTER! =)

Har varit i göteborg idag minsann! Inhandlade lite grejer inför avskedsfesten i morron.. Två stycken pappers-palmer som jag ska slänga upp på väggen och en sol att hänga i taket blev det... även lite blå-vita saker (och nej, det var inte för jag var i göteborg och är värsta fotbollsfreaket, utan grekland = blåvitt). Filip hjälpte mig att inhandla samt att bära!

Sen blev det en tur ut till Hälsö för vidare glassätning och en långpromenad hos den gabriellas sång-sjungande Johannes.. Där blev det en långpromenad längs klipporna. Sjukt fint..
Nu har jag hittat stället där jag ska bo i framtiden.. någon stans på öckeröarna!

På vägen hem bjöd jag in mig själv till Emma Voigt för att surpla nåt glas vin på hennes vår-städade balkong.. så nu sitter jag och käkar min gourme-pytti panna med rårörda lingon för att snart slänga mig på cykeln..

-10 dagar kvar!!! 

flush!

ja ja.. jag får väl göra en snabbuppdatering.. Avresan närmar sig snabbt.. Jag har exakt två arbetsveckor kvar på Fregatten, det känns lite konstigt. Jag checkade in på hotellet redan 2004 för att jobba lite extra.. På söndag den tredje är det dags att checka ut för ett halvårs tjänstledighet.

Det blir till att jobba natt i veckan, så just nu sitter jag uppe för att vända tillbaka dygnet. Jag var på videomix tidigare och köpte första säsongen av mia och klara samt en påse godis, så en timma till kan jag nog vara vaken.. 

I morgon när jag vaknar får det bli en löprunda i apelviken. det är sjukt skönt att springa längs havet och känna doften av tång som slår mot ansiktet.. 4 gånger tänkte jag ge mig ut denna veckan. Får se hur det blir.. kan berätta resultat på söndag.

Nä nu väntar fortsättningen av mia och klara!

Så Sandra, nu har jag uppdaterat! jag lovar att bli bättre i grekland!

- Jag lovar att bli en sundare och friskare människa uder semestern.

Mindre än en månad kvar.

Efter önskemål från lilla dottern Voigt så har jag nu skapat en blogg där ni kan följa mina äventyr på Kreta i sommar... Nu slipper ni in och leta på resdagboken utan det är bara att knappa in adressen och vips så är ni här.. Spara som favorit vettja..

Mamma: för att spara som favorit så klickar du på favoriter, sen på lägg till och sen på OK.

Jag kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt, med både bilder och text!

Avresa sker den 9 maj kl 18,00 från landvetter! Jag är redan nu grymt laddad! Men innan dess blir det avskedsfest med temat charter (tro det eller ej)..
 
Jag återkommer när det närmar sig avresa!


-Om du vill ha nattklubbsväng, häng då med i Manges gäng. gå på disco, rulla hatt, med Magnus varje natt.



RSS 2.0