Rätt seg

Nu har jag kommit tillbaka från chania.. Jättefin stad, hamnområdet påminner jättemycket om Venedig!
Väl tillbaka fick vi reda på att vi bli hämtade halv 6 i morron bitti, Då är det dags att obsa samaria, en 1,6 mils lång vandring genom en ravin. Obsa är obervera, vi ska se hur den gå till, så vi kan köra den själva sen. vi beräknas vara tillbaka vid 7-8 tiden i morron kväll.. så det blir en lång dag! Men det ska bli sjukt kul!

För tillfället bor vi, de nya guiderna på ett nybyggt lägenhetshotell i agia marina, men alla guider flyttar till ett gemensamt lägenhetshotell sista maj, då ska vi bo i Platanias. Då bor vi inte på samma ställe som gästerna, vilket kan vara rätt skönt, så man verkligen får va ledig när man är ledig.

Igår var det en spännande kväll.. Vi obsade utflykten "the hidden crete" där man åker upp till ett par som bor uppe i bergen som fortfarande tillverkar egen olivolja för hand. Detta paret tyckte det var jättekul att det kommit nya guider och skulle genast börja hälla i oss raki och rödvin. (som tur var så var vi cevilklädda, så tror inte alla gästerna som var med förstod att vi var blivande guider).
Väl tillbaka på hotellet, så fixade vi iordning oss och drog bort till tropicano, dom tyckte också det var skoj att det kommit nya guider, så där bjöd dom på helrör..

Så man var lite småseg när man vaknade i morse, och vi alla skulle träffas på kontoret redan vid 9.

Yeah yeah.. återkommer säkert i mororn, ha det fint!


/Magnus


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Låter som du har det kanon på kreta =)

vad tyckte du om samaria? :P det va den värsta vandringen jag gjort i hela mitt liv!!! skoskav fick jag redan efter ca en kvart och sen va resten av vandrigen rena pinan...haha så kan det gå när man har fel skor!

fortsätt nu ha det super i värmen och med alla turister!

2009-05-18 @ 16:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0